U trendu

CarGo i NURDOR u Å¡etnji za decu obolelu od raka

BEOGRAD – Kompanija CarGo pridruÅŸila se danas UdruÅŸenju NURDOR u zajedničkoj Å¡etnji za decu obolelu od raka.

Direktor kompanije CarGo Tećnologies, Vuk Guberinić, pridruÅŸio se Tamari i Bogdanu iz NURDOR-a u njihovoj Å¡etnji iz NiÅ¡a do Beograda, tokom koje se prikuplja novac za izgradnju roditeljske kuće za decu obolelu od raka, navodi se u saopÅ¡tenju kompanije CarGo.

„Ovo je Å¡etnja za ÅŸivot i bolju budućnost maliÅ¡ana. Tamara i Bogdan su svojom Å¡etnjom pokazali nemerljivo lično poÅŸrtvovanje“, rekao je Guberinić na putu između Svilajnca i Velike Plane gde se sastao sa predstavnicima NURDOR-a.

Kako je dodao, ogromno je zadovoljstvo što je CarGo sa NURDOR-om u zajedničkoj misiji.

„Svaki korak znači joÅ¡ jednu ciglu roditeljske kuće u kojoj će boraviti deca i njihove porodice tokom lečenja u Beogradu“, rekao je Guberinić.

On je istakao da će Tamara i Bogdan za dva dana stići do cilja, čime će još jednom pomeriti granice, kako to niko do sada nije uradio.

„Morao sam i lično da dođem, da zajedno sa njima proÅ¡etam jedan deo ove rute kako bih joÅ¡ jednom pozvao ljude da instaliraju aplikaciju „PruÅŸi korak“, a mi ćemo, zajedno sa drugim kompanijama, te korake pretvoriti u novac“, rekao je Guberinić.

On je dodao da je CarGo donirao million dinara za izgradnju roditeljske kuće za decu obolelu od raka i da se nada i veruje da će time biti podstaknute i ostale kompanije da se finansijski uključe u ovu misiju.

Guberinić je dodao da Tamaru i Bogdana u osmodnevnoj šetnji prati CarGo Toyota, koja je tu kao njihova pomoć na putu koja im je neizmerno potrebna, zaključuje se u saopštenju kompanije CarGo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.