U trendu

CarGo podelio besplatne obroke medicinarima iz Kliničkog centra Zemun

CarGo Batleri i predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić danas su donirali 100 besplatnih obroka medicinskim radnicima u Kliničko-bolničkom centru u Zemunu, koje je pripremio restoran Sidro Fish&Bar.

„Današnjom donacijom je CarGo Batler uz pomoć humanih ugostitelja uspeo da dostavi ukupno 700 besplatnih, svežih obroka medicinskim radnicima pri kovid centrima i bolnicama širom Beograda. Danas prvi put obroke doniramo u KBC Zemun, a nastavljamo da širimo akciju dok ne pokrijemo ceo Beograd i sve zdravstvene centre“, rekao je Vučić.

On je dodao da se restoran Sidro Fish&Bar javio CarGo Batlerima u želji da pomogne i pripremi hranu, kako bi bar malo olakšali svakodnevnu borbu medicinara.

„Lepo je videti koliko humanih ljudi ima. Ovim tempom sigurno ćemo uspeti da na dva dana doniramo obroke medicinskim radnicima. Do sada smo uspeli da obezbedimo obroke kovid centrima na opštini Palilula i Dorćol, a sada smo pokrili i Zemun“, istakao je Vučić.

Vlasnik restorana Sidro Fish&Bar Veljko Dojčinović je kazao da je ova akcija doniranja obroka medicinarima jedinstvena i da su zahvalni „što u vreme krize, kada je obim posla smanjen, mogu da izdvoje i pripreme sveže obroke i tako pomognu onima koji se za gradjane bore svakodnevno“.

On je pozvao i ostale restorane da se pridruže akciji i za medicinare pripreme svoje specijalitete.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.