CarGo: Registrovanje transakcija na jedan klik

CarGo aplikacija prva je u Evropi obezbedila najbezbednije registrovanje, prijavljivanje i verifikaciju transakcija svojim korisnicima iz MTS mreže, i to jednim klikom, bez unošenja SMS kodova ili šifri, saopštilo je danas udruženje gradjana CarGo.

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić i generalni direktor kompanije IPification Stefan Kostić potpisali su ugovor koji je omogućio registraciju platnih kartica samo jednim klikom.

„Nakon lansiranja Batlera – prve i potpuno domaće aplikacije za dostavu, ponosni smo jer iznova predvodimo inovacije. Za sada je ovakav vid registracije dostupan MTS korisnicima, ali nadamo se da će uskoro i Telenor i VIP potpisati ugovore sa IPification, zahvaljujući čemu će zajednički korisnici na raspolaganju imati najsavremenije i najbezbednije funkcionalnosti“, rekao je Guberinić.

On je istakao da se CarGo „našao rame uz rame sa najvećim tehnološkim kompanijama na svetu, poput Microsofta, koje takodje koriste IPification rešenje“.

Generalni direktor IPification rekao je da njihovo rešenje omogućava verifikaciju tako što kreira i dodeljuje jedinstveni broj koji nije moguće falsifikovati.

„CarGo je primer kako se korisnici stavljaju u prvi plan jer stalno unapredjuju korisničko iskustvo i bezbednost. Imamo fenomenalna iskustva u saradnji sa sličnim aplikacijama iz Azije, a svi korisnici CarGo aplikacije će tek biti pozitivno impresionirani lakoćom i zaštitom našeg servisa“, kazao je Kostić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.