U trendu

CarGo stiže i u FRA: Prvi gradovi Nica, Kan, Sen Trope

BEOGRAD – Usluge srpske kompanije CarGo će postati dostupne i u Francuskoj, nakon što je direktor kompanije CarGo Tećnologies Vuk Guberinić potpisao Ugovor o saradnji sa francuskom kompanijom „Black limo service“.

Prvi gradovima u kojima će usluga CarGo-a biti dostupna su Nica, Kan i Sen Trope, navodi se u saopštenju te kompanije.

Potpisivanje ovog ugovora veliki je korak napred za srpsku privredu i izvoz domaćeg proizvoda.

Ponosni smo što je srpski softver izvozni proizvod za evropsko tržište“, izjavio je Guberinić prilikom potpisivanja ugovora u kancelariji kompanije CarGo u Beogradu.

Francuski partneri su, kako je dodao, kontaktirali CarGo, jer „imamo softver najvišeg kvaliteta, stalno inoviramo i veoma vredno radimo da bismo ponudili najbolju uslugu i uslove“.

Direktor CarGo-a je rekao da će sada CarGo biti dostupan u još nekoliko gradova na teritoriji Evropske unije.

„Pokazali smo da možemo da se takmičimo sa većim kompanijama u našoj industriji“, kazao je Guberinić.

Prema rečima Kristijana Vinsenta, direktora kompanije „Black limo service“, francuskim preduzetnicima je važno da imaju jakog i dovoljno predusretljivog partnera koji može da podigne na viši nivo posao visoke i luksuzne klase u Francuskoj, zbog čega su se odlučili za saradnju sa kompanijom CarGo Tećnologies.

„Ova saradnja će samo unaprediti i ojačati već dobre odnose između Srbije i Francuske. Nadamo se da će se kao rezultat ovog partnerstva uspostaviti dugotrajan savez između naše dve kompanije u budućnosti. Ubrzo planiramo širenje i na druge gradove u Francuskoj“, istakao je Vinsent.

CarGo od ranije posluje u Švajcarskoj i Austriji, gde je omogućeno korišćenje svim građaniima, dok u Srbiji CarGo mogu da koriste samo članovi Udruženja građana „CarGo“ kao inovativnu pomoć na putu, podsećaju iz te kompanije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.