U trendu

Cementara CRH preimenovana u Moravacem

PARAĆIN – Fabrika cementa „CRH Srbija“ u Popovcu kod Paraćina, promenila je ime u „Moravacem“, koje je, sa logotipom, zvanično važeće od 5. aprila.

„Promenom imena i logotipa kompanije mi ne menjamo naše glavne prioritete: pružanje izuzetnih poizvoda i usluga za naše klijente, pružanje sjajnih mogućnosti za napredovanje u karijeri našim ljudima, obezbeđivanje najviših standara u pogledu zdravlja… Takođe, promenom imena i logotipa, kompanije ne menja se naša saradnja sa ključnim partnerima, kao ni poslovanje koje nastavlja da se odvija redovnim tokom“, stoji u saopštenju iz ove kompanije.

U saopštenju se isteče da „i sa novim imenom i brendom, kompanija ostaje članica CRH, vodeće globalne grupe za proizvodnju građevinskog materijala“.

Odabir imena „Moravacem“, govori „o našem poštovanju domaćih vrednosti, zakona, poslovne etike, ali i obrazovanih, stručnih i marljivih ljudi iz Srbije. Ponosni smo na svoje korene i istoriju popovačke cementara dugu više od 100 godina. CRH je naša matična kompanija sa sedištem u Irskoj“, piše u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.