U trendu

Distributivno-logistički centar Centrosinergije u Makišu

BEOGRAD – Novi savremeni distributivno-logistički centar u Makišu kompanije Centrosinergija treba da podrži ubrzano širenje postojećih i razvoj novih poslova u narednoj godini, saopštila je Moj kiosk grupa, čiji je deo Centrosinergija.

„Investicija u znatno veći, kvalitetniji i bolje opremljen magacinski kompleks omogućiće veći stepen digitalizacije i automatizacije procesa u distributivnom centru i u transportu“, izjavio je generalni direktor kompanije Centrosinergija, Zoran Popović.

On je naglasio da su na ovaj način obezbeđeni bolji uslovi rada za zaposlene, što će, kako je rekao, u kombinaciji sa većim stepenom automatizacije dodatno poboljšati produktivnost kompanije.

U saopštenju se navodi da je misija Centrosinergije da bude pouzdan i fleksibilan poslovni partner koji pruža najbolju uslugu na tržištu i gradi poslovne odnose zasnovane na poverenju i najbolje radno okruženje za svoje zaposlene, uz brigu o zajednici u kojoj posluje.

Centrosinergija je ekskluzivni distributer duvanskih proizvoda kompanije British American Tobačo za Srbiju, distributer Varta baterija, štampanih medija i robe široke potrošnje, SIM i Bus Plus kartica, Bus Plus dopuna za javni gradski prevoz u Beogradu i elektronskih pripejd dopuna kredita za mobilnu telefoniju.

Osim distribucije, pruža i ceo spektar logističkih usluga i isporučuje robu na 18.000 maloprodajnih objekata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.