U trendu

Divčibare dobija još jedan hotel

DIVČIBARE – Na planini Divčibare pocela je gradnja hotelskog kompleksa Sanjar koji će imati četiri zvezdice, a u njemu će se nalaziti restoran, kao i spa centar.

“U prvoj fazi gradnje koja je počela pred kraj prošle godine gradi se restoran, koji će biti otvoren do Nove godine. Početkom sledeće godine počinju druga i treća faza u okviru koje će biti izgrađeni hotel i spa centar, a završetak čitavog kompleksa se očekuje 2023. godine”, kaže projektant Vladimir Pošarac, objavio je portal eKapija.

Jednospratni restoran sa pansionskom i vanpansionskom uslugom između 80 i 85 gostiju biće na površini oko 900 kvadratnih metara, a imaće kuhinju za pripremu hladnih i toplih jela, testa i poslastica, restoran sa šankom i separeom na spratu, kao i terasu.

Planirano je da hotel ima 28 soba i pet apartmana, dva lifta, aperitiv bar, menjačnicu, tri lokala (frizer,pedikir i butik) i kongresna salu sa predprostorom.

U prizemlju ovog hotela nalaziće se recepcija, bazen i đakuzi, a u suterenu sauna, tursko kupatilo, tepidarijum, slana soba i soba za masažu.

Takođe, u suterenu je predviđeno da bude skijašnica sa zasebnim ulazom za goste i garaža sa devet parking mesta.
Kompleks će se grejati pomoću kotla na pelet sa postavljenim grejnim telima i cevnom mrežom u objektu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.