U trendu

ĐOR: Stotine stabala smanjice efekte emisije stetnih gasova

BEOGRAD – Nastojanjem da sredinu u kojoj posluje učini što boljom za život i rad svojih sugrađana, kompanija ĐOR osiguranje pokrenula je akciju „Za šumu u tvom kraju“.

Akcija ima za cilj stvaranje urbanih oaza koje će pozitivno uticati na efekte emisije štetnih gasova, ali i na dugoročno unapređenje životne sredine i uslova života u gradovima Srbije.

Saopšteno je da akcija traje do kraja do kraja septembra i podrazumeva odvajanje sredstava od svake ugovorene eko-polise za sadnju stotina stabala na jesen ove godine.

Navodi se da će ugovaranjem eko-kasko ili eko-Moja kućica osiguranja, klijenti direktno doprineti broju stabala za različite gradove Srbije.

Ugovaranje osiguranja uz eko doprinos počelo je danas na sajamskoj manifestaciji ĐOR ECO BG CAR SHOW.

ĐOR ističe da će svi zainteresovani moći da dobiju sve informacije o ovoj akciji, ponudi kasko osiguranja za standardna, kao i za hibridna i električna vozila, ali i da učestvuju u takmičenjima i da znanjem i veštinom osvoje vredne nagrade.

Predsednik Izvršnog odbora ĐOR osiguranja Frančesko Maši je kod otvaranja Sajma zahvalio se i čestitao organizatorima Sajma automobila jer su uspeli da organizuju značajan događaj za čitavu zemlju, automobilsku industriju, sve učesnike na tržištu poput ĐOR-a i na kraju grad Beograda, uprkos svim izazovima.

ĐOR osiguranje je po deveti put generalni sponzor ove manifestacije, a Maši je rekao da je ponosan jer su finansijske institucije ukorenjene na srpskom tržištu i snažno povezana sa automobilskom industrijom.

„U potpunosti delimo vrednosti organizatora ove manifestacije, kao deo Unipol grupe, vodeće evropske finansijske grupacije, takođe smo snažno posvećeni zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena koje imaju ogroman uticaj na nepovoljne vremenske prilike i prirodne katastrofe“, rekao je on.

Naveo je i da briga o životnoj sredini, u kombinaciji sa mobilnošću, predstavlja jedan od ciljeva održivog razvoja i ĐOR-a i Unipol Grupe, i precizirao da je reč o stvaranju održivih gradova i zajednica.

„Zbog toga je naša namera da, kao odgovorni deo zajednice, doprinesemo projektom ‘Za šumu u vašem komšiluku’ u cilju poboljšanja uslova života i rada sadnjom drveća u urbanim sredinama“, rekao je Maši.

Nakon otvaranja, delegacija koju je predvodio predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetila je i štand ĐOR osiguranja, gde se predsednik zahvalio Mašiju i osiguranju na podršci u organizaciji Sajma automobila i poželeo puno uspeha u radu.

ĐOR osiguranje je generalni sponzor Sajma automobila, prisutno je u Hali 1, a pripljemljene su i interesantne nagrade za posetioce.

U kojim će gradovima nići ĐOR šuma biće poznato nakon sajma, kada će svi građani Srbije biti u prilici da glasanjem na adresi đor.rs/eko izaberu mesto buduće urbane šume.

ĐOR osiguranje godinama ulaže u promovisanje i edukaciju svih učesnika o bezbednosti u saobraćaju i u poslednjih deset godina uložilo je više od tri miliona evra kako bi hiljade vozača savladalo treninge NAVAK – Nacionalne vozačke akademije.

“ I ove godine u saradnji sa ovom institucijom pripremljeni su treninzi na samom Sajmu automobila, ali i nagradni treninzi za one koji ugovore kasko osiguranje za svoje hibridno ili električno vozilo“, poručilo je ĐOR Osiguranje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar