U trendu

Do 11.11. prijave za B2B sastanke u tekstilnoj industriji

BEOGRAD – Dizajneri, start-apovi, mala i srednja preduzeća koja posluju u tekstilnoj industriji, investitori fokusirani na modnu industriju i žensko preduzetništvo mogu do 11. novembra da se prijave za B2B sastanke čije je održavanje planirano u okviru ovogodišnjeg Torino fashion week-a.

Link za registraciju može se naći na sajtu Razvojne agencije Srbije (RAS) koja zajedno sa Evropskom mrežom preduzetništva (EEN) poziva kompanije iz oblasti tekstilne i modne industrije, kupce, dobavljače i investitore u ovoj industriji da budu deo međunarodnih poslovnih susreta „Torino fashion matć 2021“, planiranih od 15. do 18. novembra u virtuelnoj formi.
Evropska mreža preduzetništva pomaže malim i srednjim preduzećima u inoviranju i širenju poslovanja na međunarodna tržišta i najveća je svetska mreža podrške ovim preduzećima.

Iz Razvojne agencije Srbije navode da su ovakvi susreti idealni za nove poslovne kontakte i međunarodna partnerstva i dobar način za upoznavanje noviteta i trendova u modnoj i tekstilnoj industriji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.