U trendu

Do 29. aprila prijave startapa za naucno-tehnoloski park

NOVI SAD – Pokrajina Vojvodina i Naučno-tehnološki park Novi Sad (NTP) pozvali su startap kompanije i timove da se do 29. aprila prijave za članstvo.

Radi se o drugom javnom pozivu, a do sada NTP dobio je 18 članica – po devet tehnološko-razvojnih kompanija i startapa koji su se uselili početkom 2022. godine.

Po aktuelnom pozivu pravo učešća imaju registrovani privredni subjekti sa do pet godina postojanja, a čije su delatnosti u oblasti razvoja novih inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija u funkciji zadovoljenja tržišnih potreba, kao i spinof preduzeća.

Mogu konkurisati i startap timovi za razvoj novih inovativnih i visokotehnološki zasnovanih proizvoda, usluga i procesa.

NTP poziva i timovi potencijalnih preduzetnika koji imaju inovativne ideje za razvoj novih proizvodau, a sa obavezom registracije u privredne subjekte u trenutku potpisivanja ugovora o članstvu.

Rok za dostavu prijava je 29. april, a odluku o rezultatima biće objavljena na sajtu NTP Novi Sad.

Budućim članovima preko poziva na raspolaganju je 150 kvadratnih metara.

Za prve tri godine članarine po kvadratnom metru su u rasponu od dva do šest evra, a plaćaju i pola iznosa režijskih troškova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar