U trendu

Domaći servis za dostavu Mister D beleži rekordan rast

BEOGRAD – Mister D, nova aplikacija za dostavu hrane je posle samo nedelju dana ostvarila rekordan rezultat, a 500 najboljih restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu svoje poverenje je dalo ovom novom domaćem servisu za dostavu, saopštio je Mister D.
„Iza svega ovoga stoji naše petnaestogodišnje iskustvo i verujem da su korisnici jako dugo čekali domaći servis za dostavu koji je dostupan u više gradova, a koji okuplja najtraženije restorane, kao što su KFC, Monument, Buritto Madre, Big Piža, W sushi, Pile&Prase, Prote.in, Index House, Burger House, Night&Day, Tron, Napoli i mnogi drugi, koji su u nama prepoznali pouzdanog partnera“, rekao je izvršni komercijalni direktor Marko Stanković.

Dodao je da Mister D ne namerava da stane na dosadašnjih 500 restorana.

Servis najavljuje širenje na Pančevo, a nakon toga i na Suboticu, Kraljevo, Čačak, Kruševac i Leskovac.
„ Rekordan broj preuzete aplikacije kao i registrovanih korisnika u prvoj nedelji poslovanja je nešto što je samo ovaj servis mogao da dostigne. Naša dostava za određene restorane je besplatna do 1. februara, ali tu nije kraj akcijama. Naprotiv. Tek će se zakuvati u februaru”, rekao je Stanković.
Aplikacija Mister D može se preuzeti sa App ili Play stora .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.