U trendu

Dostava penzionerskih kartica poštom

Pošta Srbije objavila je danas da je u potpunosti spremna da nove penzionerske kartice dostavlja na kućne adrese korisnika, čime će, kako je navedeno, olakšati postupak preuzimanja velikom broju korisnika koji penzionersku karticu nisu u mogućnosti da podignu u filijalama Fonda PIO.

Po izradi penzionerskih kartica u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca (ZIN) i odmah nakon što budu dostavljane Pošti, Pošta Srbije obezbediće brzu i pouzdanu dostavu penzionerskih kartica na kućnim adresama korisnika.

Razgovori su obavljeni sa svim direktorima radnih i regionalnih radnih jedinica Pošte Srbije, koje su u stanju gotovosti da ovaj zadatak obave kao posao prvog prioriteta, na vreme i na najbolji mogući način.

Istaknuto je da će Pošta Srbije staviti na raspolaganje kompletne tehnološke kapacitete, nacionalnu poštansku mrežu radnih jedinica u celoj zemlji, kao i zaposlene – poštare i dostavljače, kako bi penzionerima omogućila da u najkraćem roku dobiju penzionersku karticu i počnu da ostvaruju pogodnosti, promotivne cene i popuste.

Primena i korišćenje novih penzionerskih kartica počela je 1. oktobra.

Penzioneri koji se za besplatnu penzionersku karticu nove generacije još uvek nisu prijavili, to mogu da urade na šalterima više od 1.500 poslovnica pošta širom Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар