U trendu

Drugi SEE gejming biznis forum sutra u Beogradu

BEOGRAD – Drugi SEE Gaming Busines s forum biće održan sutra u Beogradu, kao i na virtuelnoj platformi, najavila je Uprava za igre na sreću.

Drugi SEE gejming biznis forum: The Game Ćanger je regionalni događaj koji se bavi svim poslovnim aspektima i interesnim sferama industrije igara na sreću, počevši od poslovnih strategija, regulative, odgovornog priređivanja, primene tehnoloških rešenja, kao i aktuelnih HR tema, sa posebnim fokusom na tržište Jugoistočne Evrope.

I ove godine drugi SEE gejming biznis forum će se održati pod pokroviteljstvom Uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija.

Forum okuplja vodeća svetska i regionalna imena industrije, regulatorna tela i tehnološke kompanije.

Pored predstavnika Uprave za igre na sreću, konferenciji će prisustvovati i predstavnici Nacionalne lutrije Slovačke, Nacionalne lutrije Slovenije, Evropske asocijacije priređivača za onlajn igre na sreću i klađenje (EGBA), kao i mnogi poznati međunarodni i lokalni brendovi, operateri i tehnološke kompanije poput: Elbet, BalkanBet, Merkur Games, AdmiralBet, Greatođs, Betšon Group, Better Collective, Oryx Gaming, Trustly, NSoft, SignD i druge.

Ovaj događaj je idealna prilika za razmenu mišljenja između svih interesnih grupa industrije igara na sreću, online i land-based priređivača, regionalnih regulatornih tela i asocijacija, konsultanata, kompanija koje se bave razvojem igara i softverskih rešenja, KYC rešenja, kako bi razgovarali o pravnim okvirima, poslovnim i tehnološkim izazovima, kao i budućim trendovima na ovom dinamičnom i zahtevnom tržištu.

Više detalja može se naći, kao i obaviti registracija, na www.seegamingforum.com. Broj mesta je ograničen.

Konferenciju organizuje New Angles Consulting kompanija specijalizovana za organizaciju poslovnih konferencija, kao i savetovanje u oblasti marketinga i razvoja poslovanja, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.