U trendu

Dunav osiguranje: Isplate razlike u premiji auto osiguranja

BEOGRAD – U skladu sa odlukom o vraćanju stare cene i tarife premije auto-osiguranja na nivo koji je bio u primeni pre 3. avgusta, svi klijenti „Dunav osiguranja“ koji su u periodu od 3. do 26. avgusta ove godine ugovorili polise osiguranja od auto-odgovornosti, od danas će moći da podignu razliku u premiji na šalterima „Pošte Srbije“ samo uz ličnu kartu.

Kompanija „Dunav“ je, prateći preporuke Narodne banke Srbije o vraćanju stare cene auto-odgovornosti, svojim klijentima omogućila da refundiraju razliku u premiji, navedeno je u saopštenju tog osiguravajućeg društva.

Pravnim licima će biti izdata odgovarajuća poslovna dokumenta, a razlika premije biće uplaćena na tekuće račune pravnih lica.

Vodeći računa o svojim klijentima i obezbeđujući im uštedu vremena i jednostavnost procesa, kompanija je omogućila da se novac podigne do kraja oktobra 2022. godine, na brz i efikasan način, bez čekanja.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima, kompanija je pozvala klijente da se jave Kontakt centru na broj 0800 386 286, gde će dobiti sve neophodne informacije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar