U trendu

Dve HotSpot nagrade za Ananas

Platforma za onlajn trgovinu Ananas e – commerce (ananas.rs) objavila je danas da je na ovogodišnjoj dodeli HotSpot eCommerce nagrada, u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije, osvojila dva priznanja i to za najbolji marketplace na tržištu Srbije i najbolju digitalnu kampanju „Tržni centar a na netu“.

HotSpot nagradu svake godine dodeljuje eCommerce asocijacija Srbije kompanijama koje su imale značajan uticaj u industriji i smatra se jednom od najvažnijih nagrada u ovoj oblasti, navedeno je u saopštenju.

„Izuzetno sam ponosan što smo u proteklih godinu dana uspeli da istovremeno izgradimo prepoznatljiv brend i poverenje kod naših partnera i kupaca. Postali smo jedina platforma koja je rešila goruće probleme onlajn trgovine, a to su: relevantna ponuda, brza i sigurna dostava i različiti i pouzdani načini plaćanja. Nastavljamo s ambicioznim planovima jer sve oko nas je Ananas ili će to biti“, izjavio je CEO Ananas e – commerce Marko Carević.

On je zahvalio svima koji su glasali.

Istovremeno, Carević dodelio je priznanje Privrednoj komori Srbije (PKS) za izuzetan doprinos razvoju e-trgovine u segmentu malih i srednjih preduzeća kroz kampanju „Kliknite sa kupcima“ koju Ananas sprovodi u saradnji kompanijom mts, eCommerce Asocijacijom Srbije, a uz podršku PKS.

Kreativni direktor Slavoljub Stanković poručio je, povodom nagradu za najbolju digitalnu kampanju „Tržni centar a na netu“ koji je dobio Ananas, „Klik! Bum! Tras! Zahvaljuje vam se Ananas“.

Istaknuto je i da će Ananas e – commerce i u narednom periodu nastaviti da svojim inovativnim rešenjima nudi besprekorno korisničko iskustvo u svetu onlajn trgovine, ne samo u Srbiji nego i u čitavom regionu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar