U trendu

Er Srbija obnavlja letove do Malte od 31. oktobra

BEOGRAD – Er Srbija će od 31. oktobra ponovo uspostaviti direktnu liniju između Beograda i Malte.

Letovi sa aerodroma „Nikola Tesla“ Beograd obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, avionom erbas A319, navodi se u saopštenju nacionalne avio-kompanije Er Srbija i dodaje da su karte već u prodaji.

„Pomno analizirajući tržišne prilike i osluškujući potrebe putnika, odlučili smo da obnovimo direktne letove do Malte posle pauze od tri godine“, rekao je viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije Bojan Aranđelović.

Naveo je da ta kompanija ima dugu istoriju letenja ka Malti, budući da su do ove destinacije Er Srbija i njeni prethodnici, JAT i Jat ervejz, saobraćali još od kasnih šezdesetih godina prošlog veka.

„Srećni smo što ćemo našim putnicima ponuditi još jednu atraktivnu destinaciju za odmor i tokom zime i što povratak Malte u našu rastuću mrežu linija potvrđuje našu posvećenost u kreiranju više mogućnosti za putovanja“, rekao je Aranđelović.

U saopštenju se podseća da su letovi za Maltu obustavljeni u septembru 2019. godine.

Dodaje se da će uspostavljanjem direktne linije do ove mediteranske zemlje, Er Srbija omogućiti dobre konekcije preko Beograda ka mnogim destinacijama u svojoj mreži, kao što su Amsterdam, Berlin, Pariz, Kopenhagen, Rim, Ljubljana, Stokholm, Oslo, Prag, Štutgart, Cirih, Hanover, Lion, Nirnberg i drugi gradovi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.