Er Srbija: Od BGD do Tivta 36 puta nedeljno u letnjoj sezon

BEOGRAD – Er Srbija će povećati broj nedeljnih letova između Beograda i Tivta u periodu od polovine juna do polovine septembra, i tokom špica sezone će leteti i do 36 puta nedeljno između srpske prestonice i popularnog turističkog odredišta na crnogorskom primorju.

Tokom letnje sezone prošle godine, nacionalni avio-prevoznik je na realciji Beograd-Tivat obavljao prosečno 23 nedeljna leta.

Iz Er Srbije navode da će na relaciji Beograd – Tivat saobraćati pet puta dnevno svim danima osim petkom, kada će obavljati šest dnevnih letova.

Na taj način, putnici će ovog leta imati na raspolaganju gotovo duplo veći broj sedišta na avionima erbas i ATR u odnosu na prošlogodišnju letnju sezonu, navodi se u saopštenju Er Srbije.

“Pojačanim intenzitetom letova ka Tivtu odgovaramo na povećanu tražnju i potrebe naših putnika. Tivat je popularna destinacija kako za turiste iz Srbije, tako i za putnike iz drugih zemalja, jer im omogućava brzu i jednostavnu opciju putovanja preko našeg matičnog aerodroma u Beogradu“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.