U trendu

Er Srbija pojačava avio-saobraćaj ka Crnoj Gori tokom praznika

Er Srbija će povećati kapacitete za putovanja izmedju Srbije i Crne Gore, uvodjenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopšteno je danas.

Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedeljno od Beograda do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do crnogorske prestonice saobraćati tri puta dnevno.

Do Tivta će avioni Er Srbije u maju leteti devet puta nedeljno, uz jedan let svakog dana, osim petkom i nedeljom kada će imati dva dnevna leta.

„Posvećeni smo crnogorskom tržištu i važno nam je da, osim povezanosti izmedju dve zemlje, putnicima iz Crne Gore obezbedimo konekciju sa još 28 destinacija u našoj mreži. Nastavljamo da pratimo situaciju i prilagodjavamo obim saobraćaja promenama u potražnji“, rekao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek.

Posle obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa u decembru 2020. godine, Er Srbija je povećala kapacitete za putovanja izmedju Srbije i Crne Gore i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu kako bi uslužila sve putnike.

Izmedju Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.