U trendu

Er Srbija uvodi dodatne letove ka Ljubljani i Zagrebu

BEOGRAD – Usled pojačanog interesovanja putnika, „Er Srbija“ će u zimskoj sezoni povećati frekvenciju regionalnog saobraćaja, uvođenjem dodatnih letova ka Zagrebu i Ljubljani.

Kako je saopšteno, srpska nacionalna avio-kompanija i tokom narednog perioda ostaje jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa hrvatskom i slovenačkom prestonicom.

Broj nedeljnih letova između Beograda i Zagreba biće povećan u periodu od 10. decembra 2021. do 14. januara 2022. godine.

Tokom tog prazničnog perioda, Er Srbija će na ovoj liniji saobraćati i do 10 puta nedeljno.

Uz dodavanje dva nedeljna leta do Ljubljane, petkom i nedeljom, obim saobraćaja na ovoj ruti biće povećan na devet nedeljnih letova, od 14. novembra 2021. do 25. marta 2022. godine.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek rekao je da je usled pojačane tražnje za avio-prevozom do destinacija u regionu, čija se, dodaje, popularnost tradicionalno povećava tokom novogodišnjih praznika, Er Srbija odlučila da uvede dodatne letove i putnicima omogući veći izbor prilikom planiranja putovanja.

„Posebno smo ponosni na činjenicu da već dugo istrajavamo kao jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa Zagrebom i Ljubljanom. Osim snažne povezanosti između gradova u regionu, putnicima obezbeđujemo i lakši pristup destinacijama u okviru naše mreže širom Evrope i sveta“, izjavio je Marek.

Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnicima će biti omogućene dobre konekcije između Zagreba i brojnih gradova iz mreže Er Srbije, kao što su – Amsterdam, Barselona, Berlin, Kopenhagen, Frankfurt, London, Moskva, Njujork, Oslo, Pariz, Podgorica, Prag, Rim, Stokholm, Beč, Tivat i Cirih.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar