U trendu

Fabrici Flora zlatna priznanja Novosadskog sajma u pet kategorija

Kompanija Pik Bečej pod čijim okriljem posluje fabrika za preradu voća i povrća Flora, članica MK Grupe, dobila je zlatna priznanja Novosadskog sajma u pet kategorija, saopšteno je danas.

Nagrade su dodeljene za proizvode koji se ističu kvalitetom – brzo smrznuti grašak, brzo smrznuti kukuruz šećerac, brzo smrznuta špargla, brzo smrznuta boranija žuta i sterilisan grašak.

„Priznanja Novosadskog sajma koja smo osvojili predstavljaju dokaz našeg kontinuiranog praćenja i unapredjenja kvaliteta rada. Ponosni smo na to što, pažljivim pristupom i detaljnim ispitivanjima, sve vreme podižemo standard u proizvodnji i preradi smrznutog povrća, a tome ćemo svakako biti posvećeni i ubuduće“, rekla je Milica Popović, šef laboratorije i kontrole kvaliteta kompanije Flora.

Kompanija Flora, kako je navedeno, stalno ulaže u proizvodne kapacitete, inovativnost, ali i pouzdanost u radu.

„Primenom savremene tehnike i tehnologije, u fabrici Flora se na godišnjem nivou preradi oko 12.000 tona povrća. Proizvodi su isključivo od prirodnih sirovina, sa prirodnim začinima, konzervisani fizičkim putem, toplotom i hladnoćom, bez dodatih aditiva, veštačkih boja, aroma i konzervansa. Nove nagrade koje smo osvojili rezultat su upravo ovih vrhunskih odlika našeg poslovanja“, istakla je Olivera Baturan, menadžer proizvodnje kompanije Flora.

Flora je osnovana je 1978. godine, a izvozi na tržišta EU, u zemlje članice CEFTA, Rusiju i na tržište Bliskog Istoka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.