U trendu

Forma Ideale u Nišu zasadila 25 sadnica

Kompanija Forma Ideale danas je, povodom 25 godina poslovanja, zasadila 25 sadnica pored niškog zdravstvenog centra Duvanište i Matejevačkog puta.

Tamara Pantelić Jeremić iz kompanije Forma Ideale najavila je da će akciju „25 sadnica za 25 godina rada“ ta kompanija sprovoditi širom Srbije u gradovima u kojima posluje.

Sledeći gradovi u kojima će akcija ozelenjavanja biti relaizovana su Arandjelovac i Leskovac. 

„Medju brojnim aktivnostima koje smo pripremili povodom toga što smo 25 godina zajedno, ova aktivnost nam je posebno draga jer štitimo životnu sredinu“, istakla je Pantelić Jeremić. 

Portparol kompanije Forma Ideale Nikola Ružičić izjavio je da akcija „25 sadnica za 25 godina rada“ ima za cilj da „na autentičan način obeleži jubilej kompanije, podigne ekološku svest gradjana i lepa mesta učini još lepšim“. 

Ružičić je podsetio da je kompanija Forma Ideale osnovana 1995. godine kao porodična firma, a sada je lider u proizvodnji pločastog nameštaja u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. 

„Kompanija izvozi na četiri kontintenta, u 55 zemalja, a njen godišnji kapacitet je dva i po miliona komada paketa nameštaja. Proizvodnja je u Kragujevcu i Majdanpeku“, istakao je Ružičić. 

Kako je dodao, trenutno kompanija Forma Ideale posluje u više od 30 gradova u Srbiji, ima 38 prodavnica i web šop koji radi duže od 10 godina i najstariji je u Srbiji.

„Kompanija Forma Ideale u Nišu posluje duže od 15 godina, na tri lokacije – kod aerodroma, gde rade dva salona i u Roda centru gde radi jedan salon. Tokom ovih 25 godina mi smo sigurno postali deo najvećeg broja domova niških porodica“, izjavio je Ružičić. 

Istakao je da se u godini jubileja, uprkos svim poteškoćama, očekuje rekordno poslovanje“.

On je kazao da je pokazatelj uspeha i to što kompanija Forma Ideale izvozi 85 odsto proizvodnje. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.