Hemofarm pozvao građane da posete izložbu Štada ekspo 1. juna

Kompanija Hemofarm, koja posluje u okviru Štada grupe, pozvala je građane Vršca da dođu na Otvoreni dan, gde će imati priliku da posete Štada ekspo, multimedijalnu izložbu, posvećenu održivom razvoju.

Ova interaktivna izložba biće, kako je navedno u saopštenju, postavljena na platou, ispred Upravne zgrade kompanije Hemofarm u Vršcu, na adresi Beogradski put bb.

Izložba će biti otvorena za posetioce u subotu 1. juna, od 10 do 17 sati.

Multimedijalna interaktivna mobilna platforma Štada ekspo ima, kako je navedeno, informativno-edukativni karakter i visok stepen uključenosti posetilaca.

Ta izložba je premijerno predstavljena prošle godine, takođe u Vršcu.

Nakon premijere, Štada ekspo je krenula na četvoromesečnu turneju kroz četiri zemlje (Srbija, Rumunija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina) i sedam gradova (Vršac, Kluž, Turda, Temišvar, Podgorica, Šabac, Banja Luka), pružajući jedinstveno iskustvo posetiocima.

„Hemofarm, kao dugogodišnji lider u održivom razvoju, prepoznao je važnost uključivanja šire javnosti u borbu za bolju i održiviju budućnost. Štada ekspo naglašava značaj međusobne povezanosti zajednice u očuvanju planete, približavajući principe održivosti na delu“, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.