U trendu

I druga prodaja Fabrike vode u Zrenjaninu bez zainteresovanih kupaca

Fabrika vode u Zrenjaninu nije prodata ni danas, na drugom elektronskom nadmetanju, jer nije bilo zainteresovanih kupaca, potvrdio je agenciji Beta javni izvršitelj Dragan Nikolić.

Za današnje nadmetanje ponudjeni su poslovni objekti, oprema i parking mesta Fabrike vode u Zrenjaninu čija je procenjena vrednost 834,7 miliona dinara, a nepokretnost nije mogla biti prodata ispod početne cene koja je bila utvrdjena na nivou od 50 odsto vrednosti nepokretnosti.

Nikolić je agenciji Beta rekao da će sledeća prodaja biti održana neposrednom pogodbom koja podrazumeva da poverilac u roku od 30 dana pronadje kupca, a imovina Fabrike vode biće ponudjena po istoj ceni.

Javni izvršitelj Dragan Nikolić je zaključak o nadmetanju doneo u izvršnom postupku poverioca Erste banke protiv dužnika Fabike vode Zrenjanin.

Prvo elektronsko nadmetanje bilo je zakazano za 2. decembar, a nepokretnost nije mogla prodata ispod početne cene od 70 odsto utvrdjene vrednosti, ali zainteresovanih kupaca nije bilo.

Stanovnici Zrenjanina zdravu vodu za piće nemaju od 2004. godine kada je voda iz gradskog vodovoda zabranjena za piće zbog nedozvoljene količne arsena i od tada kupuju flaširanu vodu za piće i kuvanje.

Deo stanovnika Zrenjanina zbog slabije materijalne situacije vodu ne kupuje već je piju i za kuvanje koriste vodu sa arsenom iz gradskog vodovoda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar