U trendu

Info dan o StarTeć konkursu za inovatore 3. aprila u Beogradu

BEOGRAD – Info dan o „StarTeć“ konkursu biće organizovan 3. aprila u Beogradu, kada će svi zainteresovani inovatori moći da se informišu o uslovima i kriterijumima za dobijanje grantova, najavio je NALED.

Kako je navedeno u saopštenju, zainteresovani inovatori mogu da se prijave na konkurs do 3. maja, a prijavom stiču mogućnost da osvoje bepovranta sredsta u visini od 15.000 do 100.000 dolara, koje mogu koristiti za razvijanje inovativnih proizvoda i usluga.

Info dan će biti održan u prostorijama Bezistana – „Open Space“.

NALED je naveo da će svi zainteresovani inovatori moći da saznaju više od „StarTeć “ stručnjaka i ministarke za nauku, tehnološkog razvoja i inovacije Jelene Begović.

Program Star Teć se realizuje u partnerstvu sa Vladom Srbije.

Svi zainteresvoani će moći nešto više da saznaju o inovativnim trendovima i planovima za podršku razvoja novih kreativnih proizvoda i usluga.

Program „StarTeć“ se finansira uz podršku kompanije Filip Moris.

Na Info danu govoriće o inovacijama i potencijalu saradnje nauke i privrede direktor korporativnih poslova kompanije Filip Moris u Srbiji Ivan Miletić i direktorka Centra za četvrtu industrijsku revoluciju Jelena Bojović.

Konkurs „StarTeć“ kao i proceduru prijave na konkurs predstaviće direktor Odeljenja za konkurentnost i investicije u NALED-u Dušan Vasiljević i programski direktor organizacije ENECA Milivoje Jovanović.

„StarTeć“ zvezda druge generacije Tatjana Stanković iz firme „Sanbioty“ takođe će podeliti svoje iskustvo o učešću na prošlogodišnjem konkursu.

Tokom prethodna dva ciklusa 57 domaćih startapova, preduzetnika, malih i srednjih preduzeća dobilo je više od dva miliona dolara za razvoj projektnih ideja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar