U trendu

Infostud i Naucno-tehnoloski park NS unapređuju saradnju

BEOGRAD – Naučno-tehnološki park Novi Sad i Poslovi Infostud potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u cilju unapređenja rada u oblastima svojih delatnosti i jačanja saradnje, a predviđen je i razvoj zajedničke onlajn platforme za potrebe sajta NTP-a.

To će korisnicima znatno olakšati pretragu otvorenih radnih pozicija u kompanijama članicama NTP Novi Sad, saopštio je Infostud.

Predviđene su aktivnostima usmerene ka međusobnoj edukaciji i promociji, kao i na uspostavljanju saradnje između NTP Sad i kompanija članica NTP Novi Sad sa Infostudom.

Ovim sporazumom obuhvaćene su ujedno i posebne finansijske pogodnosti kompanijama članicama Naučno-tehnološkog parka Novi Sad prilikom korišćenja usluga koje pruža Infostud.

Naučno-tehnološki park Novi Sad d.o.o. osnovala je Autonomna pokrajina Vojvodina radi pružanja infrastrukturnih i stručnih usluga svojim članicama – visokotehnološkim i srednjetehnološkim privrednim društvima, inovacionim organizacijama, naučnoistraživačkim i visokoškolskim ustanovama, s ciljem što brže primene i razvoja novih tehnologija, kao i radi stvaranja i plasmana novih proizvoda i usluga na tržištu.

Kompanija Infostud objedinjuje vodeće sajtove koji obezbeđuju rešenja za zapošljavanje, kako za kandidate, tako i za poslodavce.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.