U trendu

Jang Bo: Obavićemo kvalitetno i na vreme sve radove

BEOGRAD – Generalni direktor kompanije Pauer konstrakšn korpporejšn of Čajna za Srbiju Jang Bo kaže da je svestan značaja projekata o izgradnji pristupne saobraćajnice Gornji Milanovac – petlja Takovo i obilaznice kod Požege Užica i Loznice, kao i tunela ispod Kadinjače.

„Svesni smo kakav značaj ovi projekti imaju za poboljšanju saobraćajnih uslova u zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije i zato ćemo nastojati da sve poslove obavimo kvalitetno i efikasno, izjavio je Jang Bo nakon potpisivanja komercijalnog i okvirnog ugovora za gradnju ovih saobraćajnica.

Pauer Čajna će, dodao je, u potpunosti iskoristiti tehničke i izvođačke mogućnnosti, kao i svoja uspešna iskustva u realizaciji projekata u Srbiji, Evropi i širom sveta da ubrza građevinske radove koji se očekuju u narednom periodu i da sve obavi kvalitetno i efikasno.

Ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo uahvalila je Srbiji što nastavlja saradnju sa Kinom u oblasti infrastrukture.

„Novi putevi imaju veliki značaj za lokalni ekonomski razvoj i doprineće kvalitetu života građana ovih krajeva, što konkretno pokazuje zajedničku želju naše dve zemlje da razvoj treba da koristi svim građanima, a sreća sam da će saradnja Kine i Srbije tome doprineti“, rekla je ambasadorka.

Čen Bo je ocenila da su prethodnih godina kineske kompanije poput Pauer Čajne osvojile poverenje srpske strane naprednom tehnologijom, kvalitetom izgradnje i poštovanjem ugovora.

„Uverena sam da će naša saradnja u oblasti infrastrukture imati šire perspektive“, zaključila je.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.