U trendu

Japan tobako obezbedio hranu za 350 korisnika Narodne kuhinj

SENTA – Kompanija Japan tobako internešenel (Japan Tobačo International) je i ove godine, četrnaesti put zaredom, novogodišnjom donacijom pomogla humanitarnoj organizaciji Karitas da obezbedi sigurne obroke za 350 korisnika Narodne kuhinje u Senti.
Donacije je uručena predsedniku organizacije Karitas u Senti, Jožefu Nađu a uručenju je prisustvovao gradonačelnik Rudolf Cegledi.
„Veoma nam je drago što smo i ovoj godini punoj izazova i zabrinutosti uspeli da održimo ovu lepu tradiciju darivanja i čak povećamo iznos donacije“, izjavio je prilikom uručenja, direktor fabrike Japan tobako internešenel (JTI) u Senti Aleksandar Živkov.
Dodao je da baš u ovakvim trenucima moramo ostati jaki i uvezani i jedne druge pomagati i da će građani Sente, kojima je ova vrsta pomoći neophodna i u budućnosti moći da računaju na njih.

Otkada posluje u Srbiji JTI je realizovao niz aktivnosti usmerenih ka unapređenju lokalne zajednice.
Tako je u Senti, gde se nalazi JTI fabrika, kompanija pomogla rekonstrukciju pozorišta i gradske fontane, obnovu gradskog bazena, očuvanje reke Tise, kao i osnivanje Dnevnog centra za invalide rada.
Za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj posluje, JTI je dobio priznanje Virtus.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.