U trendu

Junajted grupa: Novi prodajni TV kanal šansa za mala preduzeća

Najveća integrisana online i TV platforma u regionu Shoppster.com nastavlja da širi poslovanje nudeći mogućnost malim preduzećima u Srbiji da bez novih ulaganja elektronski prodaju svoje proizvode, saopštila je danas Junajted (United) grupa u čijem je vlasništvu taj prodajni TV kanal.

Posle otvaranja onlajn prodavnice i prvog specijalizovanog prodajnog TV kanala, Shoppster je pozvao mala preduzeća da prodaju svoje proizvode na shoppster.com i Shoppster TV kanalu, sa željom da podstakne razvoj lokalne ekonomije i domaćih firmi.

Sva pravna lica – proizvodjači i trgovci iz svih oblasti proizvodnje izuzev prehrambene, imaće mogućnost plasiranja svoje ponude kroz online prodajni portal, ali i Shoppster prodajni TV kanal koji se emituje u okviru svih SBB televizijskih platformi (digitalna kablovska mreža, Total TV i EON) kao i NetTV Plus platforme u dijaspori.

Mala preduzeća će dobiti šansu da ojačaju svoj brend i nadju se medju 22 kategorije u postojećoj ponudi od preko 40.000 proizvoda.

Uz nove mogućnosti prodaje imaće podršku Shoppster tima za marketing i onlajn trgovinu koji će im pomoći da što kvalitetnije udju na e-tržište, plasiraju svoju ponudu, osiguraju rast, stignu do što više kupaca i budu spremni i za TV prezentaciju, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o otvaranju svoje radnje 24/7 na Shoppster.com preduzeća mogu naći na linku: https://www.shoppster.com/sr-RS/tvoja-radnja-24/7.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.