U trendu

Karneks na sajmu poljoprivrede osvojio Veliki šampionski pehar za kvalitet proizvoda

Industrija mesa Karneks (Carnex) je na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu osvojila Veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda, 12 Velikih zlatnih medalja, 22 zlatne medalje, a devet proizvoda je ponelo titulu Šampiona grupe proizvoda.

„Ponosni smo na nagrade i visoke ocene kvaliteta, jer medalje na Poljoprivrednom sajmu, kao najveće stručne manifestacije u regionu, dokazuju da su naši proizvodi tradicionalno visokokvalitetni, ali i da potrošači imaju ogromno poverenje u nas. Nagrade su potvrda da ispunjavamo naš cilj, da poštujemo i čuvamo tradiciju, ali i da idemo uvek u korak sa potrebama potrošača“, rekla je na uručenju nagrada izvršna direktorka Karneksa Tamara Penjić.

Istakla je da je Karnekspva „jetrena pašteta“ i ove godine osvojila Veliku zlatnu medalju i ponela titulu Šampiona kvaliteta cele grupe pašteta, i tako još jednom pokazala da je neprikosnoveni lider u svojoj kategoriji.

U razvoj poslovanja Industrije mesa je MK grupa, u okviru koje posluje kompanija Karneks, do sada uložila 85 miliona evra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.