U trendu

Kirbi zadovoljan saradnjom sa Zoranom Mihajlović

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović primila je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Majkla Kirbija koji je istakao da je zadovoljan saradnjom sa njom i rezultatima njenog ministarstva.

„Raduje me što ću se voziti dobrim putevima i što ću sledeći put moći da doputujem u Srbiju direktnim letom iz Njujorka. U Vašem ministarstvu sam video praktične stvari, rezultate opipljive gradjanima Srbije koje mogu da koriste“, rekao je Kirbi, saopštilo je Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

On je dodao da je sreća kada se mogu nabrojati rezultate rada u konkretnim kilometrima dok u diplomatiji rezultati nisu tako opipljivi.

„Bilo je zadovoljstvo saradjivati sa vama“, rekao je Kirbi i pohvalio napore Ministarstva i želju da se projekti realizuju.

Kako je saopšteno, Mihajlović je zahvalila Kirbiju na podršci i izrazila nadu da će se uspešna saradnja nastaviti.

„Vaša podrška bila je mnogo puta od ogromnog značaja. Pregovori sa Amerikancima za direkne letove do Njujorka su samo jedan od primera“, istakla je Mihajlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.