najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kirbi zadovoljan saradnjom sa Zoranom Mihajlović

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović primila je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Majkla Kirbija koji je istakao da je zadovoljan saradnjom sa njom i rezultatima njenog ministarstva.

“Raduje me što ću se voziti dobrim putevima i što ću sledeći put moći da doputujem u Srbiju direktnim letom iz Njujorka. U Vašem ministarstvu sam video praktične stvari, rezultate opipljive gradjanima Srbije koje mogu da koriste”, rekao je Kirbi, saopštilo je Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

On je dodao da je sreća kada se mogu nabrojati rezultate rada u konkretnim kilometrima dok u diplomatiji rezultati nisu tako opipljivi.

“Bilo je zadovoljstvo saradjivati sa vama”, rekao je Kirbi i pohvalio napore Ministarstva i želju da se projekti realizuju.

Kako je saopšteno, Mihajlović je zahvalila Kirbiju na podršci i izrazila nadu da će se uspešna saradnja nastaviti.

“Vaša podrška bila je mnogo puta od ogromnog značaja. Pregovori sa Amerikancima za direkne letove do Njujorka su samo jedan od primera”, istakla je Mihajlović.

(Beta)

1 komentar
  1. neregistrovan

    Pa nije mogao drugom da se zahvali, jer je ona jedna od retkih iz vlade koja je ključni saradnik SAD-a. Njegova sentenca o tome da Srbija nema potrebe da se naoružava, za ovu mušmulu nije relevantna, ali zato kada Rogozin dobronamerno uputi na moguće događaje, ova mu reče da se ne meša u našu državu, već samo u svoju. Tipićna gnjida.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike