U trendu

Komercijalna banka: Počela isplata stambenih kredita za mlade

BEOGRAD – NLB Banka i Komercijalna banka počele su isplatu stambenih kredita u okviru akcije „Prava prilika da živiš po svom“, tokom koje će prvih 300 mladih koji do kraja godine podnesu zahtev i do kraja februara naredne godine realizuju stambeni kredit, nagraditi sa po 30.000 dinara poklona za useljenje.

U saopštenju Komercijalne banke se navodi da je ova akcija deo šire regionalne inicijative NLB Grupe, čiji je cilj da podrži mlade da reše stambeno pitanje i motiviše ih da svoje živote nastave da grade u našem regionu.

Jedan od prvih učesnika akcije u Srbiji je Nikola Maksimović iz Beograda, 28- godišnji programer u mBrainTrain, inovativnoj tehnološkoj kompaniji koja je među prvim u svetu počela da se bavi razvojem mobilnih uređaja za merenje moždane aktivnosti.

Predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Vlastimir Vuković je istakao da je Nikola primer osobe koja, radeći inovativan i pionirski posao, neprekidno pomera granice i unapređuje naše okruženje.

„On i drugi mladi ljudi poput njega su stub održive budućnosti našeg regiona. Želimo da podržimo njegovu odluku da nastavi da živi i kreira pozitivne promene baš na ovoj tački na mapi, koja je za sve nas dom. Danas smo to i učinili, ulažući u njegovu budućnost, zapravo smo napravili veliki ulog za bolju budućnost svakoga od nas“, naglasio je on.

Akcija “ Prava prilika da živiš po svom“ namenjena je mladima do 40 godina i obuhvata sve modele stambenih kredita iz bogate ponude NLB Banke i Komercijalne banke, sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine, punu podršku zaposlenih u obe banke i rekordno brzu realizaciju, navodi se u saopštenju.

U okviru nje klijenti će kao i do sada zahtev za stambeni kredit moći da podnesu u ekspoziturama banaka, kao i da sve dodatne informacije pronađu na sajtovima nlb.rs i kombank.rs.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.