U trendu

Konferencija Digital 2022 u Beogradu 15. i 16. septembra

BEOGRAD – Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2022 biće održana 15. i 16. septembra u hotelu Metropol u Beogradu.

Osim ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjane Matić i ministarke kulture i informisanja Maje Gojković na konferenciji će govoriti ambasadori Italije, Japana i Republike Koreje u Srbiji kao i direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

Konferencija okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunijacija i svih vrsta medija, kao i predstavnike mnogih industrija koje pokreću privredu u Srbiji, koji će takođe preneti svoja iskustva i ideje.

Kroz panel diskusije, predavanja i studije slučajeva će biti predstavljeno kako je izgledao i kako će izgledati svet medija, telekomunikacija i digitalnih trendova i koje teme će obeležiti naredni period u ovim oblastima.

Biće predstavljeno šta se u proteklih godinu dana dešavalo u svetu informacionih i telekomunikacionih tehnologija, koji su izazovi beskontaktnog plaćanja, zatim na koji način je digitalizacija promenila muzičku industriju i kako doprinosi razvoju bendova, a govoriće se i o procvatu filmske i televizijske produkcije.

Takođe, teme će obuhvatati i srpsku IT scenu u proteklih godinu dana, kao i pitanja kako se stvaraju popularni digitalni proizvodi i da li smo bezbedni u virtuelnom svetu, zatim šta je novo na sceni društvenih medija u našem regionu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar