U trendu

Konferencija „Montenegro 2021“ 2. i 3. decembra u Bečićima

BEČIĆI – Međunarodna konferencija o ekonomiji „Montenegro 2021“ čija je tema „Resetovanje ekonomije nakon pandemije COVID-19“ biće održana 2. i 3. decembra u Bečićima, najavila je danas Privredna komora Crne Gore.

PKCG 10. jubilarnu konferenciju organizuje u saradnji Centralnoevropskom inicijativom (CEI).

Organizator ističe da je reč o jednom od najznačajnijih ekonomskih događaja koji se organizuju na prostoru Zapadnog Balkana na kojoj će se kroz pet panela obratiti predstavnici vlada, poslovne i akademske zajednice Crne Gore i regiona, kao i međunarodnih institucija od uticaja na ekonomski razvoj ovog područja.

Tokom održavanja Konferencije biće organizovan i on-line CEI poslovni forum, sa bilateralnim susretima privrednika ove regije.

U uvodnom delu najavljena su obraćanja predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, generalnog sekretara CEI Roberta Antonionija i v.d. predsjednica Privredne komore Nine Drakić.

Konferencija će biti organizovana uz striktno poštovanje mjera za suzbijanje pandemije COVID-19, pa će joj prisustvovati ograničen broj učesnika u sali, a biće omogućeno praćenje putem online platformi.

Dvodnevna konferencija u Bečićima biće održana u hotelu Splendid.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.