U trendu

Kula u Skajlajnu investicija vredna 73 miliona evra

BEOGRAD – Izgradnja poslovne kule Skajlajn omnija, koja će se nalaziti u okviru stambeno-poslovnog kompleksa Skajlajn Belgrade u Ulici kneza Miloša, počela je u novembru, a vrednost te investicije je 73 miliona evra.

Skajlajn omnija će imati 31 sprat, biće visoka 132 metra, a prostiraće se na skoro 40.000 metara kvadratnih, piše portal Beobild (Beobuild).

Projektom je predviđeno čak 11 brzih liftova za zaposlene i posetioce.

Postojaće mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema zahtevima i potrebama zakupaca za različite delatnosti, a površine prostora za izdavanje biće od 250 metara kvadratnih do 920 metara kvadratnih po spratu.

Ovaj savremen objekat koristiće visoke tehnologije za opsluživanje korisnika, a sofisticirana telekomunikaciona oprema ispunjavace LEED Gold standard.

U okviru poslovne kule nalaziće se i podzemna garaža sa 479 parking mesta.

Prizemlje je predviđeno za maloprodajne lokale, a svaki peti sprat imaće terasu.

Iz kompanije AFI Europe Serbia, koja je investitor projekta, ističu da je ova funkcionalna biznis-kula investicija vredna 73 miliona evra, kao i da se nadaju da će objekat postati jedan od simbola Beograda.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar