U trendu

Marera Properties vlasnik „Zemun parka“-sledi dalji razvoj

BEOGRAD – Kompanija Marera Properties objavila je danas da je postala novi vlasnik „Zemun parka“ i najavila da će već ove godine krenuti u dalji razvoj tog prvog retail parka u Beogradu.

Marera je saopštila da akvizicija „Zemun parka“, čiji je maloprodajni prostor 15.000 kvadratnih metara, svedoči o strateškom opredeljenju te kompanije da svoj maloprodajni portfolio razvija kroz visokokvalitetne objekte na prometnim i dobro povezanim lokacijama.

Navodi se da je ovaj maloprodajni park na samom ulazu u Beograd, nekoliko kilometara od centra Zemuna, uz preko 30 omiljenih brendova potrošačima nudi mnogobrojne dodatne sadržaje, pa je tako više od šoping destinacije – mesto gde porodice provode zajedničko vreme.

„Kvalitetan miks radnji praćen pođednako kvalitetnim ugostiteljskim i zabavnim sadržajima ključan je za privlačenje kupaca, naravno uz dobru lokaciju i infrastrukturu. Zemun park ispunjava sve ove uslove, a radićemo na njihovom dodatnom unapređenju kako bismo na najbolji način odgovorili potrebama potrošača“, navodi se u kompanijskom saopštenju.

Ocenjeno je da ova akvizicija predstavlja značajan korak u širenju maloprodajnog portfolija kompanije u glavnom gradu, čiji je noseći maloprodajni objekat Forum Shopping Center u Nišu.

“ Marera Properties će već ove godine krenuti u dalji razvoj Zemun parka. Kako su svi postojeći kapaciteti izdati, a postoji veliko interesovanje i kupaca i trgovaca za ovom lokacijom, biće izgrađeno više od 8.000 m2 dodatnog maloprodajnog prostora sa novom parking zonom“, saopštila je Marera.

Portfolio Marera Properties trenutno čini gotovo 200.000 m2 maloprodajnih, industrijskih i kancelarijskih prostora, a ova kompanija se bavi investiranjem u nekretnine, njihovim razvojem i daljim plasmanom na tržište sa fokusom na Beograd, Niš i Novi Sad.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.