U trendu

Masterklas Roberta Volkota danas u PKS

BEOGRAD – Jedan od najistaknutijih svetskih stručnjaka u oblasti inovacija i menadžmenta profesor inovacija Robert Volkot danas će u Privrednoj komori Srbije prvi put u Srbiji održati masterklas posvećen značaju primene digitalnih tehnologija u poslovanju i njihovom uticaju na industrije.

Kako je saopštila PKS, Volkot je predavač na prestižnim američkim poslovnim školama Ćicago Booth i Northwestern Kellogg i blisko sarađuje sa globalnim kompanijama poput ZF, Exelon, Castrol i Johnson Controls, a investitor je u preko 20 kompanija.

Osim toga, on je suosnivač u organizaciji The World Innovation Network (TWIN), koja predstavlja globalnu zajednicu 4.000 lidera u oblasti inovacija.

Voklot redovno piše za Forbs o uticaju novih tehnologija na biznis i društvo, a njegovi radovi su objavljivani i u časopisima Harvard Busineš Review, Wall Street Journal, Busineš Week, Financial Times i New York Times.

Događaj će biti organizovan uz podršku predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić i predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.