U trendu

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća od 16. do 19. maja u Beogradu

BEOGRAD – Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, na kome će biti predtavljeni noviteti četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0, biće održan od 16. do 19. maja na Beogradskom sajmu.

Na sajmu će biti predstavljeni dometi digitalizacije koja je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti, navedeno je na sajtu Beogradskom sajma.

Reč je o inovacijama i novim tehnologijama, „fabrikama budućnosti“ i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi.

Ovaj koncept ukazuje, kako je navedeno, na nove mogućnosti i izazove, usmerava na prepoznavanje novih uticaja i posledica ubrzanih tehničko-tehnoloških dešavanja.

Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizovane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom delu Evrope, Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.