U trendu

Milenijum na putovanjima osigurava kovid-19

Milenijum osiguranje saopštilo je danas da i ove godine pruža mogućnost kupovine putnog osiguranja sa dodatnim pokrićem za kovid 19, koje obuhvata neophodnu medicinsku pomoć u slučaju bolesti izazvanom tim virusom.

Polisa sa dodatnim osiguranjem za kovid 19 omogućava da njen vlasnik tokom putovanja ima pokrivene troškove za medicinsku pomoć i u slučaju iznenadne infekcije, kao i troškove prevoza radi adekvatne pomoći i usluge hitne medicinske evakuacije, odnosno povratka osiguranika u zemlju prebivališta, do odabranog limita navedenog na polisi, navodi se u saopštenju.

Dodatno pokriće za kovid 19 odnosi se na teritoriju cele Evrope, uključujući Tursku i Rusiju, i na teritoriju Egipta, za putovanje koje traje najduže 30 dana.

Polisa putnog osiguranja, uz doplatu za kovid 19 može se kupiti u ekspoziturama Milenijum osiguranja širom Srbije, u turističkim agencijama sa kojima Milenijum saradjuje, kao i putem vebšopa na sajtu www.mios.rs.

Ova kupovina moguća je preko mobilnog telefona ili laptopa/računara, a potvrda sa svim relevantnim informacijama stiže na imejl adresu.

U osnovna pokrića Milenijumovog putnog osiguranja spada medicinska pomoć u inostranstvu, kao i hitne operacije.

Pored toga, ukoliko se klijentu na putovanju izgubi ili ošteti prtljag, i u tim slučajevima može se dobiti nadoknada troškova, a u osnovnom paketu se nalazi i pravna i putna asistencija.

Za turistička putovanja u Evropi i najpopularnijim destinacijama kao što su Egipat, Turska, UAE, cena polise sa osnovnim pokrićima za boravak od 11 dana (10 noćenja) iznosi 1.069 dinara a ukoliko se ugovori i dopunsko pokriće za kovid 19, cena je 1.336 dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar