U trendu

Millennium Team pomaže renoviranje Građevinskog fakulteta

BEOGRAD – Kompanija Millennium Team i Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu kojim će se obezbediti deo novca za renoviranje učionica na Građevinskom fakultetu.

Ugovor su potpisali generalni direktor kompanije Stojan Vujko i dekan Građevinskog fakulteta Vladan Kuzmanović, a nove učionice značajno će doprineti kvalitetu nastave i razvoju naučnoistraživačkog rada, time i profesionalnom usavršavanju studenata, budućih stručnjaka u oblasti građevinarstva.

Vujko je istakao da je ulaganje u obrazovanje jedan je od prioriteta njegove kompanije.

„Želimo da podržimo institucije koje edukuju naše najbolje inženjere, a Građevinski fakultet je jezgro stručnog kadra za delatnost kojom se mi uspešno bavimo već 19 godina. U Millennium Team Grupi od 1500 zaposlenih, 365 je inženjera“, rekao je Vujko i dodao da Millennium Team danas ima 75 aktivih gradilišta širom Srbije.

Dekan Kuzmanović izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, navodeći da će im pomoć društveno-odgovornih kompanija mnogo značiti, a poboljšanje uslova studiranja će dovesti do toga da na kraju budu i kvalitetnije studije.

„Fakultet će se truditi da ostane pouzdan oslonac građevinskim kompanijama kako u projektovanju, tako i u izvođenju“, rekao je Kuzmanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar