U trendu

Ministar Momirović: Otvoren rekonstruisani put u Rači – život za ceo kraj

RAČA – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović prisustvovao je danas otvaranju rekonstruisanog puta u Rači (OP15) i istakao da država želi ljudima da obezbedi kvalitetan život u mestu gde su rođeni, a ne da putuju u velike gradske centre ili odlaze iz zemlje.

Završeni lokalni put u ukupnoj dužini od 4,29 kilometar, od izuzetne važnosti je za stanovništvo Rače i okoline jer povezuje države puteve na potezu Mali Požarevac-Mladenovac-Topola- Kragujevac-Borci-Rača i Rača-Cerovac.

„SBB stvoren ilegalno“

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić odbacio je danas kao netačne tvrdnje direktora SBB – a Milije Zekovića da država ne dopušta SBB-u da se širi na tržištu i istakao da sada fer konkurencija postoji, dok ranije to nije bio slučaj kada je „SBB bio glavni igrač“.

Na panelu koji je održan u okviru konfirencije o Digitalnoj industriji u Beogradu, Lučić i Zeković diskutovali su o konkurenciji koju je SBB dobio jačanjem Telekoma, a diskusija je počela tako što je Zeković prokomentarisao da država ne dopušta SBB – u širenje na tržištu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar