U trendu

Mirović: Ove godine izgradićemo više od 21 km puteva

NOVI SAD – Predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović otkrio je danas da će vlasti u ovoj i narednoj godini završiti izgradnju više od 21 kilometra lokalnih puteva u Zapadno-bačkom okrugu.

„To će stanovnicima Apatina, ali i Sombora i Kule omogućiti bolje povezivanje i veću bezbednost u saobraćaju. U toku su radovi na putu Stapar-Sivac, kao i na putu Kupusina-Bački Monoštor. Narednih dana posetiću vredne neimare i uveriti se u tempo i kvalitet radova“, objavio je Mirović putem Instagrama.

On je podsetio da je pokrajinska vlada iz sredstava budžeta u prethodnih pet godina rekonstruisala više od 150 kilometara lokalnih puteva na teritoriji Vojvodine.

„Time smo učinili da pomognemo lokalni razvoj manjih sredina. Nastavljamo dalje još jačim tempom jer nas očekuje i izgradnja autoputeva širom Vojvodine, što je projekat od nacionalnog značaja i u čemu smo dali važan doprinos učešćem u pripremi projekata. Hvala svima na zajedništvu i velikom trudu! Srbija ide napred velikom brzinom, a Vojvodina prednjači i učestvuje u razvoju svim srcem“, naglasio je Mirović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.