U trendu

Mister D i dalje časti-popust do 50 % na hranu iz restorana

BEOGRAD – Aplikacija za dostavu hrane i namirnica Mr. D (https://misterd.rs) ponovo je obradovala korisnike velikim popustima do čak 50 odsto za narudžbine iz nekih od najboljih restorana u velikim gradovima Srbije, navodi se u saopštenju kompanije.

Navodi se da je servis za dostavu hrane, koji je za kratak period stekao poverenje velikog broja korisnika, nastavio sa brojnima akcijama, čime svakodnevno opravdava brzorastuću popularnost.

„Uživamo u povratnim informacijama koje redovno dobijamo od zadovoljnih korisnika i upravo zbog toga smo odlučili da nastavimo sa akcijom. Neki od najboljih restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu ponovo su se rado odazvali akciji 50 odsto popusta. Broj partnera je porastao na 550, ali ne planiramo da stanemo. Ono što možemo da očekujemo za naredni period jeste širenje i na druge gradove u Srbiji“ , rekao je komercijalni direktor Mr. D-ja Marko Stanković.

Podseća se da je servis za dostavu hrane Mister D počeo sa radom pre dva meseca, a neki od restorana koji su prepoznali zagarantovani uspeh ove domaće platforme su KFC, Monument, Buritto Madre, Big Piža, Cros, Brt burger, W sushi, Pile&Prase, Prote.in, Supreme Steak, Index House, Burger House, Night&Day, Tron, Napoli i mnogi drugi.

„Trudićemo se redovno unapređujemo kvalitet našeg poslovanja, čime konkretno mislim na sve timove koji su zaduženi za brigu o našim korisnicima. Dok je vreme još uvek promenljivo, ne razmišljajte o kuhinji, već se udobno smestite u svoju fotelju, naručite omiljenu klopu po duplo manjoj ceni i sačekajte našeg dostavljača koji je u najkraćem mogućem roku na vašoj adresi“, naglasio je Stanković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar