U trendu

Mobilna aplikacija pokrajinskog sekretarijata

NOVI SAD – Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević predstavio je danas aplikaciju za mobilne telefone, koja obuhvata sve relevantne informacije u vezi sa radom Sekretarijata, a koje su već sadržane na njegovoj internet prezentaciji.

Taj sekretarijat prvi je koji je pokrenuo sopstvenu mobilnu aplikaciju, saopštio je Biro za odnose s javnošću Pokrajinske vlade.

„Smatram da je potrebno i na ovaj način otvoriti rad Sekretarijata i da ‘na jedan klik’ budemo dostupni svima, te da onaj ko instalira aplikaciju bude obavešten o svakoj promeni, događaju i odluci“, rekao je Ivanišević na konferenciji za štampu.

On je pozvao korisnike da učestvuju u kreiranju daljeg koncepta same aplikacije, tako što će obavestiti Sekretarijat o tome šta je potrebno promeniti, kako bi se ona što više unapredila.

Sekretar je dodao da je i dalje u funkciji besplatan kontakt-centar koji je bio aktuelan u toku trajanja prethodno objavljenih konkursa, kako bi se što brže i efikasnije došlo do informacija od značaja za korisnike.

Preuzimanjem aplikacije za Android i IOS mobilne operativne sisteme, sa Google Play i Apple prodavnice, gde se može pronaći pod nazivom „Privreda i Turizam APV“, ona zauzima svega 27 megabajta, a korisnik pristupa najtraženijim sadržajima koji se mogu naći i na veb-stranici Sekretarijata spriv.vojvodina.gov.rs.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar