U trendu

Na Mister D aplikaciji za dostavu od sada i Walter

BEOGRAD – U ponudi od preko 1.200 restorana sa kojima je Mister D ostvario saradnju sada će biti i Walter, brend koji je poznat po jelima sa roštilja, saopšteno je iz kompanije Mister D.

„Ćevapi su zasigurno nešto što većina nas voli i čemu ćemo retko kada reći „ne“. Za Walter se slobodno može reći da je najveći srpski brend kada su jela sa roštilja u pitanju i zbog toga smo posebno srećni zbog ove saradnje. Teško je doneti odluku šta jesti, pored svih specijaliteta iz ponude, ali sigurno nećete pogrešiti šta god naručili“, rekao je direktor kompanije Mr.D Marko Stanković.

Ovaj domaći servis uspešno sarađuje sa preko 1200 restorana u čak osam gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu i Pančevu, a uskoro planira širenje i na ostale gradove.

„Pored neizostavnih Walter specijaliteta, u ponudi imamo preko 300 akcija, iz restorana najraznovrsnije kuhinje. Stalni popusti do čak 50%, učiniće da stajanje pored šporeta postane gubljenje vremena. Potrebno je samo da izaberete neke od specijaliteta sa naše aplikacije koji su na akciji, a dostavljač sa hranom će kao i do sada, u najkraćem mogućem roku biti na vašoj adresi“, dodao je Stanković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar