U trendu

Na Mister D vise od 300 akcija u najboljim restoranima

BEOGRAD – Aplikacija za dostavu hrane i namirnica Mister D ponovo je obradovala svoje korisnike velikim popustima do čak 50 odsto, a korisnike ovog servisa čeka više od 300 akcija u najboljim restoranima, saopštio je Mister D.

Direktor Mister D, Marko Stanković je istakao da su odlučili da svim korisnicima olakšaju oktobar i sezonu kiša i da im, koliko mogu, smanje potrebu za izlaskom napolje.

“ Naši dostavljači su spremni i jedino što će korisniku možda biti otežavajuće jeste sam izbor između nekih od najboljih restorana u gradu. Sa našim partnerima smo ugovorili više od 300 akcija pa verujem da će se naći za svakog po nešto“, rekao je on.

Ovaj servis za dostavu hrane, koji je u kratkom periodu stekao poverenje velikog broja korisnika, nastavio je sa brojnim akcijama čime svakodnevno opravdava brzorastuću popularnost.

Stanković je istakao da će se Mister D truditi da redovno unapređuje kvalitet poslovanja, pri čemu, kako je rekao, misli na sve timove koji su zaduženi za brigu o korisnicima.

„Takođe, jedinstveni loyalty program svim korisnicima omogućava svakodnevno sakupljanje poena i prelaske na nivoe članstva, a samim tim i dodatne popuste na već sniženi asortiman cena usluge i dodatnu pogodnost u vidu mesečnog izazova, za sve koji uživaju da se takmiče i osvoje vredne promo kodove”, dodao je Stanković.
Mister D je dostupan u čak devet gradova širom Srbije i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Pančevu i Subotici.
Aplikacija Mister D može da se preuzme sa App https://apps.apple.com/us/app/mister-d-local-food-delivery/id1593672678> ili Play stora.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar