U trendu

Na prodaju prostorije u zgradi „Progresa“ i Centar u Krnjači

BEOGRAD – Kompanija „Progres“ a.d. oglasila je prodaju osam pojedinačnih celina u okviru poslovne zgrade „Progres-Palata“ u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu.

Na prodaju je ponuđen podzemni deo – Biznis klub koji ima površinu od oko 522 kvadrata po početnoj ceni od 1.573.709 evra, Galerija površine 752 kvadrata po ceni od oko 5,3 miliona evra kao i poslovne prostorije na prvom, trećem, četvrtom, petom, šestom i sedmom spratu čija je ukupna površina oko 4.120 kvadrata.

Kada se saberu početne cene svih poslovnih prostorija koje su stavljene pojedinačno na prodaju, ukupna početna cena je oko 14,2 miliona evra.

Prodaja nekretnina se sprovodi u cilju sprovođenja UPPR-a i kako bi se namirili poverioci, navodi se u oglasu.

Danas je takođe „Progres“ ponudio na prodaju Tehnički centar Progres-lokacija Krnjača na Pančevačkom putu koji se nalazi na parceli od 6,9 hektara.

Na ovoj parceli nalazi se nekoliko poslovnih i pomoćnih zgrada i drugih objekata, a na prodaju je i suvlasnički udeo na zgradi benzinske stanice.

Početna cena za parcelu i objekte je oko 11,5 miliona evra, a za suvlasnički udeo na zgradi benzinske stanice početna cena je nešto više od 815 hiljada evra.

Javno nadmetanje zakazano je za 2. mart ove godine u zgradi „Progresa“ u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu u 12 časova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.