U trendu

Na Zlatiboru bogat program za posetioce

ČAJETINA – Letnja sezona na Zlatiboru uveliko traje, a za posetioce iz Srbije i regiona pripremljen je bogat program na tri lokacije.

Gotovo svako veče na Kraaljevom trgu, u porti
hrama Preobraženja Gospodnjeg i u Kulturnom centru Zlatibor
biće organizovan program u kome će uživati sve
generacije.

„Očekujemo da će ova letnja sezona na Zlatiboru biti rekordna i posebna po mnogo čemu. Na destinaciji i ovog leta očekujemo veliki broj gostiju iz Srbije, ali i iz zemalja regiona: BIH, Crne Gore, Makedonije, koji su tradicionalno jedni od najbrojnijih na Zlatiboru i uvek rado viđeni“, rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

On je dodao da je interesovanje za „Zlatiborsko kulturno leto“ veliko, jer su se ljudi uželeli druženja i dobrog provoda.

„Ovog leta organizujemo koncerte Vlada Georgijeva, Marije Šerifović, Dejana Petrović i Simfonijskog orkestra RTS-a“, najavio je Živanović.

Kapitalna investicija „Gold gondola“ pokazala se kao najveća turistička atrakcija, koja je za svega šest meseci rada prevezla 110.000 putnika.

„Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Ona je za nas prozor u svet, pokretač razvoja celog regiona, magnet za nove investicije i temelj razvoja modernog Zlatibora“, zaključio je Živanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.