U trendu

Nagrade kompanije Fokus faktor plus pripale Hidrotehnici i Visardu

Kompanija Fokus faktor plus (Focus Factor plus) dodelila je večeras poslovnom partneru Hidrotehnici-Hidroenergetici nagradu „Uspeh plus“ za saradnju u realizaciji projekta izgradnje brane na reci Rzav u Arilju koja će gradjanima Čačka, Požege, Lučana, Arilja i Gornjeg Milanovca omogućiti stabilno vodosnabdovanje.

Nagradu „Partner plus“ je ta kompanija, koja se bavi finansijskim poslovima, dodelila proizvodjaču dušeka i hotelskih kreveta Visard iz Barajeva kod Beograda za najdužu poslovnu saradnju.

„Nagradu je Hidrotehnika dobila za izgradnju brane, uz našu finansijsku podršku, koja je, posle investicije u auto-put Miloš Veliki, najveća investicija u zapadnoj Srbiji i koja će biti završena do kraja 2023. godine“, rekao je direktor Fokus faktora plusa Miklavž Borec.

Dodao je da Fokus faktor plus deset godina uspešno saradjuje sa Visardom tako što tu fabriku dušeka i hotelskih kreveta finansijski prati.

Fokus faktor plus, prema rečima Boreca, dodelom godišnjih nagrada promoviše partnere koji uz njihovu podršku, radom i profesionalnošću postižu poslovne ciljeve.

Nagrade su dodeljene uz promociju muzičke i likovne umetnosti, kao i vajarstva, glume i pantomime, a cilj tog konceptualno umetničkog projekta, čiji je autor Predrag Vujović, je da spoji poslovnu zajednicu i umetnost.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.