U trendu

Napadi na Vučića zbog Jadra su politički motivisani

BEOGRAD – Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, rekla je danas da novi napadi na predsednika Srbije zbog obustavljenog projekta „Jadar” pokazuju da iza toga stoje politički motivi, a ne briga za životnu sredinu.
“Od samog početka smo govorili da nikakve odluke ne mogu da se donose dok se ne završe sve studije i dok javnost ne bude upoznata sa svim činjenicama. Na kraju se i stalo sa svim aktivnostima na projektu na zahtev meštana Gornjih Nedeljica“, izjavila je Mihajlovićeva, reagujući na tvrdnje direktora kampanje „Kreni – promeni“ Save Manojlovića da vlast pokušava da „skuva“ građane za nastavak projekta „Jadar“.

„Upravo onima koji su vodili kampanju zasnovanu na neistinama ne odgovara da se o projektu “Jadar” razgovara na osnovu činjenica, kako bi mogli da nastave da šire strah kod građana, ubeđujući ih u neistine o propasti u Jadru i Rađevini i da neko želi da zatruje naše reke i zemlju. I danas sve što govore nema nikakve veze sa činjenicama, jer ih one i ne zanimaju, već samo politički interesi”, naglasila je Mihajlovićeva, saopštilo je resorno ministarstvo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.