U trendu

NO Srbijagasa zasedao u V. Plani – u 2020. ostvarena dobit

NOVI SAD/VELIKA PLANA – Nadzorni odbor Javnog preduzeća „Srbijagas“ usvojio je Finansijske izveštaje preduzeća za prošlu godinu na sednici održanoj u objektu kompresorske stanice novog gasovoda u Velikoj Plani, saopštila je ta kompanija.

Na sednici održanoj juče, usvojeni su Bilans stanja i Bilans uspeha po delatnostima, a kako se navodi, ta dokumenta su još jednom pokazala da je nacionalna gasna kompanija prošlu poslovnu godinu završila uspešno.

Dodaje se da je „Srbijagas“ 2020. godine ostvario neto dobit i tako nastavio trend pozitivnog poslovanja koji ostvaruje šestu godinu za redom.

Sednica, kojoj su prisustvovali rukovodioci „Srbijagasa“ na čelu s generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem, održana je u objektu jedine kompresorske stanice na trasi magistralnog gasovoda od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom.

Zasedanje u objektu takozvanog „Balkanskog toka“ iskorišćeno je i da članovi Nadzornog odbora sa menadžmentom „Srbijagasa“ obiđu kompresorsku stanicu i upoznaju se sa stepenom do koga je završena i kvalitetom izvršenih radova, za koje se navodi da se realizuju planiranom dinamikom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.